Tuesday, October 5, 2010

Update in BM

Okay hari ni terasa nk tulis dlm BM. sekali sekala nk try jgk blogging dlm bahasa ibunda ni. haha.

hmm sekarang semakin hari semakin sibuk dgn kehidupan. hari2 balik lewat. sampai rumah dh pukul 6. kadang2 sempat tido kejap. letihh sgt. Final exam dalam 2 minggu lagi. masih belum prepare utk exam ni. malam2 sibuk dgn aktiviti2 lain dan bila terlalu letih, mood utk study pon hilang.. Add math and Chemistry. uhh.... R.I.P. Exam kali ni komfem dowwnn.

Minggu ni agak sibuk jugak lah. migrain tak datang lagi. tp rasa2nya mungkin esok atau lusa kot. haha. Rambut dah panjang. bulu2 kat muka ni pon dah panjang tp dh shave smalam. rasa best. licinn. hehe. Muka dah banyak jerawat sekarang. Mungkin kurang rehat kot. Macam xterurus. haha. Berat badan masih maintain walaupun dah makan banyak. Petang td makan nasi lepas tu makan burger untuk nk naikkan berat ni. Tp rasa2nya akan turun blik. humm. redha. berat sekarang 51.4kg. Ringan kan ? hehe. slim. xpayah pergi fitness first pon.

Okay nak tulis pasal apa lagi ni.. oh yes. baru2 ni negarawan dan bekas perdana menteri Malaysia, Tun Dr Mahathir Mohamad telah dimasukkan ke hospital di Melbourne Australia akibat jangkitan kuman. Alhamdulillah tahap kesihatan beliau sudah semakin pulih dan kini sedang berehat di hospital tersebut.Jom sama2 mendoakan semoga beliau cepat sembuh dan dipanjangkan umur. hehehe.

Umm, ni nk tulis pasal benda ni. gambar ni terjumpa dlm internet. cuba tgk betul2.


Pelikkan ? yang bulat tu nmpak mcm bersambung tp sebenarnya x. lantai plk nampak bengkok2 tp sebenarnya lurus and tiang tu sebenarnya cuma 2 batang. haha.

Huh, okay entri ni yg plg pelik kot dlm byk2 entri dlm blog ni. ore kelate kato x puco. kecek kelate la plk. haha. susoh bena nk update bahaso luar ni.kito nyo make budu jak kecik ag. x beso kecek luar. haha. usoh lgi drp BI. nk bulih ko nyusung ayat tu keno mikir duo kali. teke jgk mene update BM ni. meta kecek pasa gotu meta kecek pasa goni. xpuco lsg post kali ni. sori2. Okay kecek luar plk deh.

Hmm k lah nk berhenti di sini. Nk mandi lps tu makan lps tu nk buat kerja sikit2. babaiii

p/s: goodluck PMR student terutamanya pelajar muzik. make us proud and prove the doubters wrong !

No comments:

Post a Comment